Analytics & datadriven intelligence

InCompany Academy

Opereren op basis van data

Moderne marketeers en salesmanagers opereren niet meer op basis van meningen, maar op basis van data. Om dat te kunnen doen, is het belangrijk dat de waardevolle data op een gestructureerde en veilige wijze wordt verzameld. Hoe verzamel je deze date in de verschillende processen en systemen? Hoe haal je er waardevolle inzichten uit? Hoe formuleer je KPI’s en hoe stuur je erop?

Dat leer je in de training Analytics & datadriven intelligence.

  • Welke data heb ik eigenlijk al in mijn organisatie en hoe gebruik ik die?
  • Hoe verzamel ik waardevolle data en hoe haal ik er inzichten uit?
  • Hoe formuleer ik KPI’s en hoe stuur ik daar dan op?

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op en plan een korte teams-call in.