CGR voor marketeers en client facing teams

InCompany Academy

Wat zijn de regels en hoe pas je ze te toe?

Je kan de CGR code zo vaak lezen als je wilt, maar je zult merken dat er in de praktijk héél veel situaties zijn waarvoor je geen antwoord kan vinden in de code. Veel vraagstukken bevinden zich in de zogenaamde “grijze zone” en omdat je het niet zeker weet, doe je het maar niet. Zonde, want er kan héél veel wel! In de CGR training van Astrid Amelink neemt ze je allereerst mee door de definities en principes die je moet kennen. Vanaf daar kijkt ze steeds per onderwerp (reclame, informatie, gunstbetoon, sponsoring) naar een aantal relevante prakrijkvoorbeelden, klachten en/of adviezen van de CGR of andere jurisprudentie. Op deze manier leert ze je inschatten hoe de CGR denkt en handelt in bepaalde situaties.
Ze sluit de training af met een casus – in een groepje werk je een (échte of fictieve) opdracht uit waardoor je eigenlijk meteen aan de slag moet met het geleerde. Ook is er ruim de tijd om in een vertrouwelijke omgeving jouw vragen te stellen die je nooit eerder durfde te stellen.
De CGR training van Astrid Amelink heeft zowel een beginners als gevorderden versie en is geschikt voor alle Marketing en Sales medewerkers binnen de farma.
  • Leer wat juist wel kan binnen de CGR!
  • Met veel relevante praktijkvoorbeelden & jurisprudentie
  • Geschikt voor Marketing en Sales medewerkers in farma

InCompany mogelijkheden

    • Online of fysieke workshop voor multi-disciplinaire teams, Nederlands of Engels, 3,5 uur
    • Tailored format afhankelijk van wensen

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op en plan een korte teams-call in.