Koplopers Academy

Je hoeft niet goed te zijn om te beginnen,
maar moet wel beginnen om goed te worden.

Making it happen.
Met de juiste kennis & skills.

Omnichannel Engagement is een belangrijk deel van jouw vakgebied. En je wilt daarin voorop (blijven) lopen. Dan is de Omnichannel Koplopers Academy iets voor jou!

Modulair jaarprogramma

In een modulair jaarprogramma komen alle actuele en relevante onderwerpen aan bod die nodig zijn om te excelleren in omnichannel in farma. Je leert trends te zien, door te vertalen naar zorg en farma en praktisch toe te passen op je eigen situatie. Het programma bestaat uit diverse actuele trainingsmodules waaruit je er in overleg 6 selecteert.

De trainingen en workshops zijn een mix van online en fysieke sessies gegeven door experts op het onderwerp. Je leert van de experts, maar ook van je mede deelnemers; de Academy vormt een platform waarin je ook vragen, uitdagingen en idee ën kunt uitwisselen. Zo krijg je ook een goed beeld hoe je vakgenoten met de ontwikkelingen omgaan.

Naast jouw 6 online keuzemodules krijg je ook toegang tot 2 fysieke koplopers-dagen en mag je 4 uur 1-op-1 advies inplannen met experts naar keuze. Een ideale combinatie van leren, advies krijgen en uitproberen!

Zorg dat je voorop loopt.

Digitale & omnichannel marketing modules

Programma afstemmen op planning en behoefte

Experts van binnen en buiten farma

Ontvang na afronding het certificaat Omnichannel Excellence in Pharma

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op en plan een korte teams-call in.