LinkedIn in Pharma

InCompany Academy

Onmisbaar voor omnichannel interactie met HCP’s

LinkedIn is voor omnichannel interactie met HCP’s inmiddels onmisbaar. In Nederland zijn wij veruit het belangrijkste land qua LinkedIn gebruikers en ook zijn er nergens zoveel HCP’s in Europa met een profiel op LinkedIn. Inmiddels zijn heel veel pharmabedrijven aan de slag gegaan met inzet van LinkedIn. Maar voordat je echt als organisatie de stap neemt, is het belangrijk een aantal zaken te borgen. Overtuigen van HQ, budget verkrijgen als pilot land, profielen op orde, compliance, advertising, company pages, showcase pages en de mensen meekrijgen. Al sinds 2018 zijn we met NXT Pharma gericht op inzet van LinkedIn-InPharma. En hebben we de ervaringen en do’s & don’ts heel helder.

Hoe starten we met LinkedIn?

Hoe kunnen we meer uit LinkedIn halen?

Welke mogelijkheden biedt LinkedIn?

Wat past bij onze organisatie?

InCompany mogelijkheden

  • Online of fysieke inspiratie sessie met Perry van Beek, schrijver van het boek ‘LinkedIn Sales Navigator for Dummies’, Nederlands of Engels, 1,5 uur
  • Online of fysieke sessie voor Client facing Teams, Nederlands of Engels, 2 x 2,5 uur. Shape – Connect – Communicate: Profiel optimalisatie, connectie maken met HCP’s, interactie aangaan.
  • Online of fysieke sessie LinkedIn Sales Navigator voor Client facing Teams, door Perry van Beek, schrijver van het boek ‘LinkedIn Sales Navigator for Dummies’, Nederlands of Engels, 2 x 2,5 uur.
  • Tailored format afhankelijk van wensen

Wie hebben we o.a. mogen inspireren en/of helpen met LinkedIn?

  Zowel in Nederland als op Europees niveau?

   Note: Carousel will only load on frontend.

   Meer informatie?

   Neem dan contact met ons op en plan een korte teams-call in.